Kerkdiensten in de provincie Fryslân

Zoek op: Plaats, kerkgenootschap of predikant

Kerkelijk nieuws

Boodschap van liefde op Open Doors-dag

30 november 2015

Utrecht - Het was een radicale boodschap die Anne van der Bijl zaterdag bracht tijdens de Open Doors-dag in de Jaarbeurs in Utrecht: ,,Het helpt niet als we Islamitische Staat alleen bombarderen. Alleen liefde kan de haat en de strijd overwinnen. Daarom roep ik u allemaal op: heb lief en wees bereid uw leven te geven."

Lees meer »

Missionaire opleiding voor jonge christenen

27 november 2015

Zeist - Bijbelschool De Wittenberg biedt jonge christenen een opleiding aan om te ontdekken hoe ze hun christen-zijn in de praktijk kunnen brengen. De opleiding Discipelschap in 80 dagen moet hen helpen om een missionaire levensstijl te ontwikkelen en hoe ze volgeling van Jezus kunnen zijn. Docenten aan deze opleiding zijn onder andere. Gerrit Riemer (Kleiklooster Amsterdam), Margriet Muurling (InToMission) en Bram van Putten (IFES Nederland). Na elf weken theorie - op de Wittenberg in Zeist - kunnen studenten kiezen uit een stage van vijf weken in binnen- of buitenland of een langere stage van twaalf weken op Bonaire. Discipelschap in 80 dagen start op maandag 18 januari. Aanmelding en info: www.d80.nl Lees meer »

Wetenschappelijk boek over ster van Bethlehem

25 november 2015

Groningen/Leiden - Koninklijke Brill en de Rijksuniversiteit Groningen hebben een wetenschappelijke uitgave over de ster van Bethlehem uitgebracht. Lees meer »